GREE Gree

KLIMATSKE NAPRAVE ZA VELIKE STAVBE

Tih in diskreten spremljevalec za vaše udobje.

GMV6

Inverterski večnamenski sistem Gree GMV6 DC uporablja napredne tehnologije, kot je učinkovita nizko sistem za dodajanje temperaturne entalpije, pretočna pot pretoka izmenjave toplote, zasnova podhlajenja, integriran aluminijasto elektronsko krmiljenje, zanesljiv nadzor delovanja pri ultra nizki temperaturi itd., tako da enota lahko nemoteno deluje med -30 ° C ~ 55 ° C. Zagotavlja udobno okolje za uporabnik ne glede na močan mraz ali močno vročino. Razpon zmogljivosti GMV6 je 22,4kW ~ 246kW, od 8HP ~ 88HP, skupaj 41 modelov.

GMV5 MINI

GMV5 Mini je najbolj prilagodljiva rešitev v centralnih klimatskih sistemih za različne vrste stavb. Kompaktna zasnova zunanjih enot olajša namestitev in več možnosti modularne kombinacije do 180 Kw. Največje število notranjih enot, ki jih je mogoče priključiti na sistem VRF, je do 110 enot.

GMV SLIM

Zunanje enote GMV serije SLIM so agregati, zasnovani za nemodularno delovanje do 33,5 kW. Zaradi možnosti priključitve do 20 notranjih enot so idealna rešitev za majhne in srednje poslovne stavbe. Majhne dimenzije agregatov in njihova posebna zasnova omogočajo vgradnjo marsikje nedostopno drugim enotam.

Svoboda oblikovanja, širok nabor enot

Možnost zelo dolgih napeljav GMV sistemov zagotavlja izredno fleksibilnost zasnove. Razlika v višini med zunanjo in notranjo enoto dosega kar 110 m!
Največja razdalja med notranjimi enotami je 40 m, skupna dolžina napeljave pa lahko doseže kar 1 km.

Povezava na stavbni sistem

Velika prednost GMV klimatskih sistemov je njihov obsežen nadzor (žični ali brezžični upravljalniki in BMS nadzor).
V odziv na povpraševanje investitorjev po vse bolj priljubljenih BMS nadzornih sistemih je Gree poleg Modbus in BACnet vhoda svoji ponudbi GMV sistemov dodal vhod s KNX protokolom.

Tiho in udobno hlajenje

GMV klimatski sistemi so opremljeni z 12 tihimi načini delovanja zunanje enote, med katerimi lahko uporabnik izbira. Zvočna stopnja hladilnikov GMV se lahko spusti na kar 45 dB (A) v tihem načinu, pri notranjih enotah pa kar na 22 dB (A).
Z dodanimi 7 nastavitvami ventilatorja notranje enote lahko uporabnik popolnoma nadzira temperaturo zraka v sobi.

Moderna inverterska tehnologija

GMV enote so opremljene z energetsko varčnimi in visoko učinkovitimi DC inverterskimi kompresorji. Inverterski kompresor dovoljuje fleksibilno upravljanje zmogljivosti, kar pomeni natančno ohranjanje ciljne temperature in energetsko varčno delovanje.

Širok razpon dela

Delovna temperatura zunanje enote za GMV6 sega od 55 °C pri hlajenju do -30 °C v grelnem načinu. Pri GMV5 skrajni temperaturi delovanja znašata 52 °C in - 20 °C. Takšen razpon delovanja poskrbi, da je sistem delujoč v praktično vseh razmerah.
Primerno za
Hotele

Hotele

Pisarne

Pisarne

Javne objekte

Stolpnice

GREE ostali klimatski sistemi

Multi Split sistem

Gree multi split sistem Free Match zagotavlja prilagodljivost ogrevanja ali hlajenja celotnega doma ali pisarne z do petimi notranjimi enotami z eno samo zunanjo enoto.

PREVERITE VEČ

Multi Split sistem
U-Match sistem

U-Match sistem

Klimatske naprave Gree U-MATCH so lahke komercialne naprave, zasnovane za uporabo v pisarnah, trgovinah in na poslovnih površinah, ki zahtevajo višjo klimatizacijsko zmogljivost. Zaradi širokega razpona zmogljivosti od 3.5 do 16 kW lahko služijo tako v manjših kot v večjih prostorih.

PREVERITE VEČ

Zakaj izbrati prav nas?
Z lastno ekipo usposobljenih, izkušenih servisnih tehnikov in zalogo rezervnih delov zagotavljamo hitro odpravljanje težav. Na pravilno vgrajene in vzdrževane klimatske naprave Gree nudimo kar do 7 let garancije.
Napredne tehnologije
Napredne tehnologije
Močan lasten razvoj in nadzor nad tehnologijo omogoča korporaciji uveljavitev smernic v svetu klimatizacije.
Bogate izkušnje
Bogate izkušnje
Smo pionirji na področju dobave in vgradnje klimatskih naprav z več kot 25 leti izkušenj. Smo prvi, ki smo na slovenski trg uvozili klimatske naprave, in imamo bogate izkušnje z montažo in vzdrževanjem.
Strokovna ekipa
Strokovna ekipa
Smo strokovnjaki za ogrevanje in hlajenje. Naše poslanstvo je zagotavljanje ugodnih klimatskih razmer našim strankam, zato za vsak prostor in vsak objekt poiščemo optimalno rešitev, ki jo natančno načrtujemo in implementiramo.
Brezplačno svetovanje
Brezplačno svetovanje
Na podlagi vaših želja in ogleda prostorov, ki ga opravimo brezplačno, lahko svetujemo najboljšo rešitev za učinkovito ogrevanje oziroma hlajenje.
Poiščite svojo GREE napravo
Želite biti obveščeni o GREE novostih?
Podjetje Gree zaposluje kar 5.000 razvojnih inženirjev, ki že pripravljajo naslednjo inovacijo. Ne zamudite novosti, posebnih ponudb iz sveta Gree. Prijavite se na naše e-novice!
© 2022 Atlas Trading
Produkcija: Kokos Agency
Prenos cenika Povpraševanje