GREE Gree

ZAKAJ IZBRATI GREE TOPLOTNO ČRPALKO?
Čista energija

Čista energija in energetska učinkovitost

Toplotne črpalke spadajo med najbolj ekološke in energetsko varčne rešitve za ogrevanje prostorov. Ne proizvajajo nobenih onesnaževalcev ali izpustnih plinov. Naravno toploto pridobivajo iz okolja. Z uporabo toplotnih črpalk Gree resnično pripomorete k boljši kakovosti zraka.

Toplotne črpalke Gree se ponašajo z rekordno energetsko učinkovitostjo. Toplota iz okolja je povsem brezplačna, edini strošek delovanja pa je elektrika, uporabljena za pogon črpalke.

Številne možnosti upravljanja

Toplotne črpalke Gree nudijo številne možnosti upravljanja. Uporabnik lahko nastavi temperaturo krožeče vode, določi ciljno sobno temperaturo ali napravo upravlja prek sobnega termostata.

Pametni krmilnik kot standard vsebuje enoto Wi-Fi, kar omogoča daljinski nadzor toplotne črpalke. Napravo je mogoče povezati tudi z upravljalnim sistemom pametnih stavb BMS. Ena ključnih lastnosti krmilnika je nadzor na podlagi vremena.

Številne možnosti upravljanja
Fotonapetostni

Fotonapetostni sistemi in visoka delovna učinkovitost

Dodatna prednost električnih toplotnih črpalk je možnost povezave na fotovoltaično napeljavo. To vam omogoča pridobivanje elektrike na cenovno ugoden in ekološki način z uporabo sončne energije. Posledično toplotna črpalka postane še bolj učinkovita, energetsko varčna in okolju prijazna. Toplotne črpalke Versati III zaznamuje najvišji energetski razred A+++.

Optimalna temperatura preko celega leta

Toplotne črpalke so večnamenske naprave, ki domu pozimi zagotavljajo učinkovito ogrevanje, poleti pa prijetno hlajenje.

Toplotne črpalke zrak-voda lahko stavbo učinkovito ogrejejo pri zunanjih temperaturah do –25 °C in jo hladijo pri zunanjih temperaturah od 10 do 48 °C.

Številne možnosti upravljanja
Fotonapetostni

Toplotne črpalke zrak-voda

Naša ponudba obsega sodobne toplotne črpalke zrak-voda Versati III. Tretja generacija teh naprav se ponaša s posodobljeno obliko, izboljšanimi delovnimi lastnostmi, energetsko učinkovitostjo in z najvišjo splošno učninkovitostjo.

Prednosti TOPLOTNIH ČRPALK Gree
Visoka učinkovitost Visoka učinkovitost
Širok razpon delovanja Širok razpon delovanja
Kompaktna oblikovna zasnova Kompaktna oblikovna zasnova
Tiho delovanje Tiho delovanje
Upravljanje na daljavo Upravljanje na daljavo
GREE TOPLOTNE ČRPALKE
Toplotne črpalke GREE so celovita rešitev za ogrevanje in hlajenje vašega doma. Omogočajo vam udobno, izjemno učinkovito in s tem zelo varčno ogrevanje hiše v zimskih mesecih, ogrevanje sanitarne vode skozi vse leto ter celo hlajenje hiše v poletnih mesecih. Pri odločitvi za ogrevalni sistem izberite udobje in največje prihranke. Izberite toplotno črpalko GREE.
VERSATI III Monoblok zunanja enota
Preverite več
VERSATI III Split zunanja enota
Preverite več
VERSATI III SPLIT notranja enota
Preverite več
VERSATI III SPLIT-all-in-one
Preverite več
VERSATI III Monoblok zunanja enota
Preverite več
VERSATI III Split zunanja enota
Preverite več
VERSATI III SPLIT notranja enota
Preverite več
VERSATI III Split zunanja enota
Preverite več
VERSATI III SPLIT-all-in-one
Preverite več
Zagotovite si do 5 let garancije za naprave Gree.

Za namestitev naše naprave se dogovorite s certificiranim Gree monterjem in pridobite 5-letno garancijo.

Do 5 let garancije
Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno
Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno

Največji svetovni proizvajalec klimatskih naprav GREE Electric je v okviru neodvisnih tržnih raziskav za Best Buy Award 2020/2021, ki jih izvaja ugledna švicarska organizacija ICERITAS, prejel priznanje Best Buy Award za najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.


Kupci so proizvajalcu GREE dodelili priznanje na področju graditeljstva v kategoriji »Proizvajalec klimatskih sistemov in naprav.«

Zakaj izbrati prav nas?
Z lastno ekipo usposobljenih, izkušenih servisnih tehnikov in zalogo rezervnih delov zagotavljamo hitro odpravljanje težav. Na pravilno vgrajene in vzdrževane klimatske naprave Gree nudimo kar do 7 let garancije.
Napredne tehnologije
Napredne tehnologije
Močan lasten razvoj in nadzor nad tehnologijo omogočata korporaciji uveljavitev smernic v svetu klimatizacije.
Bogate izkušnje
Bogate izkušnje
Smo pionirji na področju dobave in vgradnje klimatskih naprav z več kot 27 let izkušenj. Smo prvi, ki smo klimatske naprave uvozili na slovenski trg, in imamo bogate izkušnje z montažo in vzdrževanjem.
Strokovna ekipa
Strokovna ekipa
Smo strokovnjaki za ogrevanje in hlajenje. Naše poslanstvo je zagotavljanje ugodnih klimatskih razmer našim strankam, zato za vsak prostor in vsak objekt poiščemo optimalno rešitev, ki jo natančno načrtujemo in implementiramo.
Brezplačno svetovanje
Brezplačno svetovanje
Na podlagi vaših želja in ogleda prostorov, ki ga opravimo brezplačno, lahko svetujemo najboljšo rešitev za učinkovito ogrevanje oziroma hlajenje.
GREE servis in montaža
GREE servis in montaža
Z ekipo pooblaščenih serviserjev vam zagotavljamo strokovno vgradnjo klimatske naprave, ki je največje zagotovilo za njeno zanesljivo delovanje. Ko potrebujete servis, pa bo eden od strokovnjakov iz naše široke mreže po državi hitro pri vas.
© 2024 Atlas Trading
Produkcija: Kokos Agency
Želim ponudbo z vgradnjo