GREE Gree

KLIMATSKE NAPRAVE ZA DOM

Zanesljiva, varčna in prefinjena izbira za vaš dom!
Gree
Udobno življenje naj bo prijazno do uporabnika in okolja.
Razvijamo tehnologijo udobja, ki v svet vdihuje novo življenje.
GREE klimatske naprave za dom
Podjetje Gree je največji specializiran proizvajalec klimatskih naprav nas svetu, ki mu zaupa že več sto milijonov zadovoljnih uporabnikov. Klime Gree so zanesljiva in varčna rešitev za hlajenje vašega doma, njihov prefinjeno sodoben dizajn pa bo poskrbel za piko na i ambienta.
Domača klimatizacija za vas in družino
Ali iščete ekonomično rešitev za klimatizacijo vašega doma? Odkrijte širok izbor Gree klimatskih naprav in poskrbite za optimalno temperaturo še danes. Izberite zanesljive in učinkovite naprave, ki bodo zagotovile polno udobje in prijetno hlajenje na vroče dni.
Pošljite povpraševanje

Energetska učinkovitost

Gree domača klimatizacija vam nudi učinkovito hlajenje prostorov. Naše naprave zaznamujejo najvišji energetski razredi, zaradi česar lahko poskrbite tako za trenutne stroške kot tudi za dobrobit našega planeta.

Pustite, da vas tišina preseneti

Za zagotavljanje vašega zvočnega udobja nudimo naprave, katerih tiho delovanje bo omogočilo, da njihovo prisotnost povsem odmislite.

Lahko se boste popolnoma prepustili optimalni temperaturi v vašem domu brez nadležnega brnenja klimatske naprave v ozadju.

Prijetni spalni programi v naših napravah bodo zagotovili udoben in zdrav spanec.

Udobje v vsakem prostoru

Iščete obširen sistem klimatizacije za delovanje v več prostorih? Spoznajte naše rešitve, osredotočene na zagotavljanje najvišje ravni udobja kjerkoli v vašem domu: spalnici, dnevni sobi, kuhinji ali kopalnici.

Zdrav zrak v vašem domu

Domača klimatizacija Gree je popolna rešitev za alergike in ljudi s pljučnimi težavami. Zaradi pomožnih filtrov naših naprav je zagotovljena najvišja kakovost zraka v vašem domu, udobno dihanje in dobrobit vsakega člana gospodinjstva.
Prenesite cenik klimatskih naprav GREE z vgradnjo
Klimatske naprave Gree so potrjeno kakovostna izbira, kaj pa cena? Za vas smo pripravili katalog naše ponudbe s cenami z in brez storitve vgradnje. Kliknite za brezplačen prenos!
Prednosti klimatskih naprav Gree
Učinkovito hlajenje in ogrevanje
Učinkovito hlajenje in ogrevanje
Vedno optimalna temperatura
Wi-Fi nadzor naprave
Wi-Fi nadzor naprave
Priročen način upravljanja
Minimalna poraba energije
Minimalna poraba energije
Najvišji energijski razred (A +++)
Širok kot izpiha
Širok kot izpiha
Izredno učinkovit in dolg doseg zračnega toka
Zračni filtri za vašo klimatsko napravo
Zračni filtri za vašo klimatsko napravo
Ker je zdravje na prvem mestu!
Zagotovite si do 7 let garancije za naprave Gree.

Za namestitev naše naprave se dogovorite z certificiranim Gree monterjem in pridobite 5 ali 7-letno garancijo.*

* 7 - letna garancija velja za klimatske naprave: Soyal in Amber Prestige.
** 5 - letna garancija velja za klimatske naprave: Fairy, G - Tech in Pular Eco

Pošljite povpraševanje
GREE Soyal
Model Soyal je pametna klimatska naprava s številnimi naprednimi funkcijami, kot je senzor gibanja ljudi, s pomočjo katerega klima svež zrak vedno usmerja stran od ljudi.
Preberite več
Zakaj izbrati prav nas?
Z lastno ekipo usposobljenih, izkušenih servisnih tehnikov in zalogo rezervnih delov zagotavljamo hitro odpravljanje težav. Na pravilno vgrajene in vzdrževane klimatske naprave Gree nudimo
kar do 7 let garancije.
Napredne tehnologije
Močan lasten razvoj in nadzor nad tehnologijo omogoča korporaciji uveljavitev smernic v svetu klimatizacije.
Bogate izkušnje
Smo pionirji na področju dobave in vgradnje klimatskih naprav z več kot 25 leti izkušenj. Smo prvi, ki smo na slovenski trg uvozili klimatske naprave, in imamo bogate izkušnje z montažo in vzdrževanjem.
Strokovna ekipa
Smo strokovnjaki za ogrevanje in hlajenje. Naše poslanstvo je zagotavljanje ugodnih klimatskih razmer našim strankam, zato za vsak prostor in vsak objekt poiščemo optimalno rešitev, ki jo natančno načrtujemo in implementiramo.
Brezplačno svetovanje
Na podlagi vaših želja in ogleda prostorov, ki ga opravimo brezplačno, lahko svetujemo najboljšo rešitev za učinkovito ogrevanje oziroma hlajenje.
Poiščite svojo GREE napravo
GREE servis in montaža
Z ekipo pooblaščenih serviserjev vam zagotavljamo strokovno vgradnjo klimatske naprave, ki je največje zagotovilo za njeno zanesljivo delovanje. Ko potrebujete servis, pa bo eden od strokovnjakov iz naše široke mreže po državi hitro pri vas.
Želite biti obveščeni o GREE novostih?
Podjetje Gree zaposluje kar 5.000 razvojnih inženirjev, ki že pripravljajo naslednjo inovacijo. Ne zamudite novosti, posebnih ponudb iz sveta Gree. Prijavite se na naše e-novice!
Elektronski naslov
© 2021 Atlas Trading
Produkcija: Kokos Agency
Prenos cenika Povpraševanje