GREE Gree

TEHNOLOGIJA KLIMATSKIH NAPRAV GMV
Tih in diskreten spremljevalec za vaše udobje.
Gree
Udobno življenje naj bo prijazno do uporabnika in okolja.
Razvijamo tehnologijo udobja, ki v svet vdihuje novo življenje.
Inovativni GMV
Med sistemi VRF v Evropi že nekaj let prednjačijo sistemi GMV. Gree GMV predstavlja odlične parametre delovanja, visoko učinkovitost in energetsko varčnost. Zaradi širokega izbora notranjih enot in možnosti nadzora so sistemi GMV vse pogostejša izbira monterjev. Število izvedb s komercialnimi sistemi GMV klimatizacije Gree na trgu nenehno raste.
Prednosti klimatskih naprav Gree

Možnost tihega delovanja

Dolge napeljave

Za visoke stavbe

Širok izbor gonilnikov

GREE klimatske naprave sistema GMV
Certifikat Eurovent
Sistemi za klimatizacijo GMV so prejeli certifikat Eurovent, ki ga izdaja EUROVENT CERTIFICATION COMPANY. Ta certifikat potrjuje izpolnjevanje visokih tehničnih zahtev in jamči vrhunske parametre delovanja naprav Gree. Sistemi Gree GMV so certificirani tudi s strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ).
Kaj zaznamuje sisteme VRF?
Sistemi VRF so napeljave za obsežno hlajenje, ki so postale prava revolucija med komercialnimi rešitvami klimatizacije. Ti sistemi so tehnološko zelo napredni, avtomatski in omogočajo delovanje v velikih stavbah, večjih pisarniških prostorih, stadionih in rekreacijskih dvoranah. Njihova priljubljenost na našem trgu nenehno raste; pri Gree poskrbimo, da iz leta v leto izboljšujemo njihovo učinkovitost s pomočjo novih izboljšanih tehnoloških rešitev. Gree nudi sisteme VRF z našim lastnim imenom – GMV.
Sistemi za klimatizacijo GREE GMV – za koga?

PISARNE

HOTELI

GOSPODARSKI IN JAVNI OBJEKTI

INDUSTRIJSKI OBJEKTI

Dolge napeljave. Enostavna oblika.
Komercialni sistemi klimatizacije GMV omogočajo namestitev do 80 notranjih enot. Izjemno velika prilagodljivost v oblikovanju je zagotovljena z možnostjo zelo dolgih napeljav: razlika v višini med zunanjo in notranjo enoto lahko doseže kar 110 metrov!

Največja razdalja med notranjimi enotami je 40 metrov, celotna dolžina napeljave pa doseže kar 1 km.
Širok izbor ogrevalnih in hladilnih načinov uporabe
Za sisteme GMV6 enote omogočajo učinkovito ogrevanje celo pri zunanjih temperaturah do -30 °C (za GMV5 do -20 °C). Hlajenje je možno pri zunanjih temperaturah do 52 °C (GMV5) in 55 °C (GMV6).

Obseg delovne napetosti je zelo širok, zato lahko GMV5 učinkovito deluje tudi z napajalnimi enotami z nestabilnimi parametri.
Ekologija in energetska učinkovitost
Sistemi klimatizacije GMV jamčijo najvišji energijski razred A+++, kar učinkovito vpliva na varčevanje pri tekočih stroških za naprave, prav tako pa ima najmanjši negativni vpliv na okolje. GMV naprave Gree uporabljajo ekološko hladilno tekočino R410A.

Hladilne naprave Gree nudijo programe za varčevanje z energijo – v samodejnem programu zmanjšanje porabe energije doseže 15 %, v programu varčevanja pa lahko porabo energije zmanjšate tudi za 20 %.
Prednosti klimatskih naprav Gree
Učinkovito hlajenje in ogrevanje
Učinkovito hlajenje in ogrevanje
Vedno optimalna temperatura
Wi-Fi nadzor naprave
Wi-Fi nadzor naprave
Priročen način upravljanja
Minimalna poraba energije
Minimalna poraba energije
Najvišji energijski razred (A+++)
Širok kot izpiha
Širok kot izpiha
Izredno učinkovit in dolg doseg zračnega toka
Zračni filtri za vašo klimatsko napravo
Zračni filtri za vašo klimatsko napravo
Ker je zdravje na prvem mestu!
Pravilna montaža je ključna!
Klimatska naprava, ki ne ustreza pogojem pisarne, bo pri svojem delovanju neučinkovita, kar prinaša višje stroške uporabe. Vrsto naprave, prostor namestitve in način montaže mora določiti strokovnjak, ki bo pri izbiri upošteval velikost delovnih prostorov, razporeditev in število sob ter obliko prostorov, preučil pa bo tudi možnosti za namestitev zunanjih enot na balkonu. Tveganje se ne splača, zato zaupajte monterjem podjetij, ki vam jih priporočimo.
Zakaj izbrati prav nas?
Z lastno ekipo usposobljenih, izkušenih servisnih tehnikov in zalogo rezervnih delov zagotavljamo hitro odpravljanje težav. Na pravilno vgrajene in vzdrževane klimatske naprave Gree nudimo kar do 7 let garancije.
Napredne tehnologije
Napredne tehnologije
Močan lasten razvoj in nadzor nad tehnologijo omogočata korporaciji uveljavitev smernic v svetu klimatizacije.
Bogate izkušnje
Bogate izkušnje
Smo pionirji na področju dobave in vgradnje klimatskih naprav z več kot 27 let izkušenj. Smo prvi, ki smo klimatske naprave uvozili na slovenski trg, in imamo bogate izkušnje z montažo in vzdrževanjem.
Strokovna ekipa
Strokovna ekipa
Smo strokovnjaki za ogrevanje in hlajenje. Naše poslanstvo je zagotavljanje ugodnih klimatskih razmer našim strankam, zato za vsak prostor in vsak objekt poiščemo optimalno rešitev, ki jo natančno načrtujemo in implementiramo.
Brezplačno svetovanje
Brezplačno svetovanje
Na podlagi vaših želja in ogleda prostorov, ki ga opravimo brezplačno, lahko svetujemo najboljšo rešitev za učinkovito ogrevanje oziroma hlajenje.
Poiščite svojo napravo GREE
GREE servis in montaža
GREE servis in montaža
Z ekipo pooblaščenih serviserjev vam zagotavljamo strokovno vgradnjo klimatske naprave, ki je največje zagotovilo za njeno zanesljivo delovanje. Ko potrebujete servis, pa bo eden od strokovnjakov iz naše široke mreže po državi hitro pri vas.
© 2024 Atlas Trading
Produkcija: Kokos Agency
Želim ponudbo z vgradnjo